Tiada MODAL untuk mula perniagaan, INI CARANYA!

Buat Duit Irfan Khairi
Spread the love

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Pastinya ramai nak mulakan perniagaan. Tapi, antara alasan utama yang sering menghalang adalah "TIADA MODAL!". Dalam video kali ini saya kongsikan nasihat saya khas kepada mereka yang nak mulakan perniagaan, tapi…

Takde modal!

42 thoughts on “Tiada MODAL untuk mula perniagaan, INI CARANYA!

  1. Terima kasih IK.. asal tgk vdeo dari tuan,semangat saya makin nak usaha sungguh2 lagi.. in sha Allah kita berjaya dunia&akhirat.. bangga tgk orang kita berjaya smpai ke peringkat Global..πŸ˜€πŸ˜ƒπŸ˜„πŸ˜

  2. Terima kasih Tuan IK for sharing. Kalau tuan ada hiring di Dubai let me know ya. Saya sangat berminat untuk belajar direct dari Tuan by being your staff first. IAllah πŸ˜‰πŸ’ͺ🏻

  3. Jangan lupa untuk berselawat gais πŸ’š Allahumma solli ‘ala muhammad ✨

  4. Terima kasih sbb selalu bgi nasihat. Maaf boleh tak saya nak request buat syarat- syarat kerajaan dubai utk rakyat Malaysia nak berniaga di dubai plak ye? Betul ke nak niaga dan nak nak jadi Instagram famous dan youtuber di dubai kena ada lesen dulu ke? Impian saya nak jadi macam tuan juga nak buat bisnes kt Dubai juga.. Hihee doakn suatu hari saya berjaya juga erk.πŸ˜€

    1. @Irfan Khairi yeah tak sabar nyaa nk dengr tuan bgi tips utk rakyat Malaysia nk buka perniagaan kt dubai. Nii lagi soalan saya apa cabaran tuan first buka perniagaan di Dubai? Thanks ye😘😘 hope tuan Irfan baca komen saya dan upload my request.

  5. Assalamualaikum abg irfan..mcam mana sy nk export kelapa dari malaysia ke negara lain…kenalan dari negara lain dah ade…tapi sy x ada org nk guide 🀦…sebab sy selalu fikir takut kelapa rosak bila sampai di sana 🀦

  6. Bermula kecil, yang penting mula. Terus cari pengalaman dan konsisten. Terima kasih Tuan IK. πŸ‘

  7. Saya dulu berniaga tepi jalan je.. Lepastu baru buka kedai dgn modal 30k je.. Dan sekarang dah 19tahun brniaga.. Lagi besar berniaga lagi besar dugaan.. Pengalaman berniaga kecil dgn yg besar lain… Sampai sekarang rasa masih perlu cari ilmu..

  8. Pendapat saya selain modal kewangan, modal kemahiran dan ilmu yang lebih penting. πŸ€—kira modal la juga kan

  9. Tq ik bg semangat… Sy pn bru nk trjun ceburi bidang ni .. Slow2 nk start trjun dlm dunia perniagaan .. Terbaik ik

  10. Saya berumur 19 tahun. Dan saya sudah mula melabur kecil2 n berniaga kecil2. Kumpul pengalaman n sedang explore journey bisnes

  11. salam bang. saya mula dari bisnes wiring kecilan. semenjak pkp. xde job dah. duit simpanan habis digunakan. untuk memulakan bisnes semula saya memerlukan modal lebih kurang 10k. wajar tak saya buat pinjaman bank atau tekun? atau lebih baik saya kje makan gaji dahulu utk kumpul modal

Comments are closed.