Nak Mula Perniagaan TAPI Takde Duit!?

Buat Duit Irfan Khairi
Spread the love

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Ramai nak mulakan perniagaan tapi masalah utama sering kali adalah, TAKDE MODAL atau TAKDE DUIT. Macam mana nak mula?

Dalam video ini, saya kongsikan 3 cara – dan saya lakukan juga! Bagaimana nak mulakan perniagaan jika tengah tak ada duit…

Jika anda minat nak mulakan perniagaan, cuba kongsi di bawah anda minat nak mulakan perniagaan apa? Jom sembang…

34 thoughts on “Nak Mula Perniagaan TAPI Takde Duit!?

  1. Saya dah tengok video ni sblm Abang Live dari YouTube Studio lagi. Lepas tu abang pesan suruh hadir di sini. Hehe.
    Saya dah hafal dah pun tiga cara yg Abang sebut dlm video tu. InsyaAllah berguna nanti di masa depan๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    1. Admin –

      Tahniah! anda pemenang giveaway beanie dari irfan khairi, boleh WhatsApp kepada krew kami untuk penebusan hadiah beanie ya

      011-60994318 (Fayyadh)

      Terima kasih.

  2. Info yang berguna untuk bakal usahawan di luar sana. ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Saya mai dari live Tiktok abang IK ๐Ÿ‘๐Ÿป

  3. Live dari Youtube Studio Abang Irfan Khairi. Saya setuju dengan point no.1 tu dimana kita perlu mendalami sektor perniagaan yang ingin kita ceburi dengan bekerja dalam bidang tersebut terlebih dahulu supaya kita tahu peranan pekerja bagi sektor perniagaan tersebut. Kita juga boleh mempelajari dari pengalaman yang kita perolehi untuk memperbaiki sektor tersebut pada masa akan datang. Inshaallah. Doakan saya supaya saya berjaya menempuhi bidang perniagaan yang saya impikan selama ni ๐Ÿ’ช๐Ÿฝโœจ

  4. Semoga ilmu dan tips tips ini dimanfaatkan sepenuhnya kepada sesiapa yang melihat KUN FAYA KUN ..

  5. Saya kerja kilang..dalam masa sama saya berniaga cetak baju dan sticker..modal saya guna duit icitra…alhamdulillah sekarang bisnes ok..cuma sibuk sikit la sbb pagi kerja kilang,malam saya buat baju…abg Ik adalah sumber inspirasi saya

  6. Saya skrang sdng mula perniagaan pembekal sayur dan herba tpi sngat susah cari pelangaan tetap..tpi sllu tngok vedio IK ada motivasi untuk tetap usaha

    1. @Irfan Khairi kadang2 jual dekat orng2 terdekat..cntohnya dekat kampung..and jual dekat gerai2 kecil atau di pasar

  7. Takde yang mudah dalam hidup ni , semua dari bawah , alhamdullilah terbaik bang โค๏ธ

  8. Live dari IK Youtube Studio! Terima kasih abg Irfan Khairi ! Info yang sangat berguna n realistic ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  9. Abang IK saya ada soalan, macam mana kalau saya nak mulakan perniagaan. Tapi bila saya tengok di google dan online dah banyak orang jual macam yang saya ingin buat. Jadi saya rasa down dan rasa macam tak boleh nak fight diaorang punya kelebihan seperti harga yang lebih competitive, kualiti yang lagi bagus dan website yang bagus. Jadi adakah saya harus teruskan idea saya ini atau cari idea lain.

  10. Terima Kasih Abg Irfan.. selalu share vid motivasi berkaitan perniagaan,.. yang memang sgt di perlukan oleh kami.. Terbaik! dan tak sabar lagi tunggu vid abang seterusnya!

  11. Assalamualaikum IK, saya pekerja tetap, tapi saya berminat nak buat perniaagaan sampingan. modal ada tapi tak tau nak start perniagaan jenis yg macamana.

  12. Alhamdulillah Terima kasih IK ๐Ÿฅฐ baru tahu maksud affiliated ni apa. X sabar nk tahu

  13. saya memang seorang yang suka consume content nasihat perniagaan..untuk content bahasa Melayu..saya approved content Irfan Khairi sebagai content yang actually ada added value..business model yang jelas, transparent dan masuk akal..bg saya kalau influencer tu x boleh nak explain bisnes apa yang dia dah buat untuk melayak kan dia untuk memberi opinion tentang perniagaan..dah boleh lah lari jauh-jauh dari content tu..

  14. assalammualaikum….abg IK,tqvm n love u for sharing ilmu yg bermanfaat mcm ni…๐Ÿ˜˜

Comments are closed.