Cara Keluarkan Duit ASB Secara Online Melalui Aplikasi MyASNB 2022 (TERKINI)

Top Up Percuma 2022
Spread the love

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Cara Keluarkan Duit ASB Secara Online Melalui Aplikasi MyASNB 2022 (TERKINI)

#asb #myasnb #cikgurashid

47 thoughts on “Cara Keluarkan Duit ASB Secara Online Melalui Aplikasi MyASNB 2022 (TERKINI)

  1. Abg saya ade due soalan
    1. Mcm mne nak thu kita pakai akaun remaja atau tak
    2 . Jikalau kita keluar duit dari bank dgn jumlah yg banyak, adakah pihak bank akan keluarkan sekali gus atau die keluarkan duit itu secara berperingkat?

    1. wlm….
      Jawapan :
      1. maaf sy pun kurang pasti…. tp klu tgk dlm video tu akaun remaja yg ada dlm tu ialah akaun asb anak sy…. rasanya akaun remaja ni utk yg bwh umur dan waris jd pemegang amanah.
      2. Biasanya bank akan keluarkan sekali gus

  2. Assalamualaikum cikgu,kalo klik bhgn zakat tu trs tolak.cmne ye..kalo asb blh 500 sbln..lg satu blh 3 x transaction mksdnya 1500 je ye..?

    1. wlm… bahagian zakat tu try klik situ…pilih thn 2021…tekan seterusnya….sy dah try tp kuar (kurang drp nisab) maksudnya sy x cukup syarat utk byr zakat lg (ada baca dlm fb simpanan 20k baru ke ats baru kena zakat)….klu layak kita boleh bayar online jer rasanya….. utk pengeluaran yg sy fhm 3 x transaksi tu cuma setakat rm1000 je sbln…..sbb sbln maksimun rm1000 jer… klu keluarkan rm500 x 2 kali shj la

  3. Baik pegi bank jer. Aps ni dlm sistem duit akaun dah tolak tp kita kena menunggu esok. Tak pon kalo tak masuk sampai 10 hari. Baru dipulangkan. Pelik sistemnya.

  4. cikgu? utk pengeluaran melalui apps, biasa nya berapa hari ea? utk msuk ke dlm akaun? makan masa lama x?

    1. @Cikgu Rashid saya buat smlm dlm kul 5 mcm tuh, bank cimb, smpai skg xda msuk lgi cikgu. risau plak

  5. Salam cikgu…mcm sy..sblum ni sy dah daftar…tp sebab sy dah tukar no phone..sy lupa id pengguna…so mcm sy nk kemaskini no phone yg baru yg sy pakai skrg ni mcm mna ya..Minta pencerahan…atau kena pegi mna2 pejabat pos utk kemaskini no phone yg skrg pnya…sbb sy dah tekan id pengguna…sy dah isi smua..tp myasnb htr utk nk dptkn no OTP ke no phone lama sy…no yg lama sy dah x pakai..maybe ada org pakai no lama dulu

    1. wlm… rasanya kena pergi kemaskini no fon di mana2 cawangan asnb, pejabat pos atau bank pun boleh rasanya

    2. Klik lupa kata laluan..nanti dia mintak no ic…dan dia akan emailkan ke email yg berdaftar..nanti bukak ikut apps…klik profil..kemaskini maklumat diri…mlalui TAC request

  6. Salam . Nk tnya kalau nk keluarkn akaun asb bijak remaja online atas nama penjaga mcm mana ? Pencerahan please . Tq

  7. Hi, saya buat jualan balik tp katanya acc bank belum disahkan / kemaakini. Pdhl dah tulis kt status bank telah disahkan. Acano tu

  8. Hello bang. Saya punya transaksi tidak berjaya selepas masukkan no TAC tu. Ada tak solusi nak selesaikan masalah ni ?

    1. pastikan maasukkan no TAC yg betul…. sepatutnya berjaya… klu x berjaya juga mungkin kena call tanya pihak asnb sbb apa tak berjaya.

  9. Tumpang tanya ya . Kenapa MyAsnb sy lepas tekan jualan balik tu . Bank xdapat dikemaskini . Bank sy dah link dgn Asb .

  10. Mmg aplikasi ni mmg myusohkan btl..kne tgu duit 5 ari ke baru nk msk.baik g bank terus..ni bkn nk senag kerja..tp myusohkan

  11. Salam…kalau pergi terus ASB atau Bank, pengeluaran duit akan dapat hari yang sama atau kena tunggu 1 Hari atau 2 Hari baru dapat duit

Comments are closed.