Cara Buat Duit Dengan Aplikasi ShopBack!

Top Up Percuma 2022
Spread the love

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Korang beli barang di Shopee, tapi hanya dapat coin? Korang booking hotel, tapi tak dapat apa?

Ni ha, ShopBack bakal kasi korang duit. Ini aku ajar.

Meh install ShopBack melalui link kat bawah dan dapatkan RM5!

Atau masukkan kod: SCZQdu

Jika install melalui Google Play, masukkan kod SCZQdu untuk claim RM5 korang!

Isu cashback takleh cash out. Ni sebabnya:

TUTORIAL:
ShopBack x Foodpanda:
===

Korang kalau nak melabur dengan RAIZ, korang jangan buat tak tau. Rugi!

Jom sertai Raiz dengan link dibawah dan dapat percuma RM5:

Untuk video kelebihan pelaburan Raiz Invest, tonton ni:

===

Raiz Rewards ialah peluang untuk korang dapatkan cashback dalam bentuk pelaburan. Best wei.

Nak join Raiz, gunakan link di bawah dan claim pelaburan RM5 pertama korang:

Go through aplikasi Raiz, tonton ni:

Tak faham Raiz tu apa? Tonton ni:

===

Nak try pelaburan level kayangan? Try Wahed Invest. Daftar ikut link ni dan dapat RM10 untuk pelaburan pertama korang tau:
Gunakan kod ini untuk pendaftaran apabila ditanya: KHAKHO2
Muat turun aplikasi Wahed Invest di:

Tak faham Wahed Invest tu apa? Tonton ni:

#buatduitdenganhandphone #buatduitonline #buatduitdiaplikasi #buatduitpercuma #buatduitdarirumah #buatduit #buatduittanpamodal #buatduit2021 #shopback #shopee #lazada #booking #foodpanda #grabfood #cashback

56 thoughts on “Cara Buat Duit Dengan Aplikasi ShopBack!

    1. Sy ada rm80 tapi tidak bole Kasi keluar , org yg dftar di link kita tu mesti kena spend rm25 dlu.. macam Mana nak beli topup dekat shopback?

    2. @Frchia Riehna Dimin shopback xleh beli kredit… Jika org yg kita ajak x spend Rm25, maka mmg xdptlah RM5…

  1. hi wanna ask , dekat pending dah ad bnyk duit but why tk trmasuk dekt available eh ? like i cant withdraw lagi duit tu 😡

    1. Ooo.. Sbb masih belum sah lagi tu. Kalau Shopee, selalunya akan available dalam masa 100 hari dari tarikh pembelian. Setiap kedai ada tempoh selalunya dalam 2-3 bulan sebelum smua tu masuk ke available.

      Jika duit tu dari refferal, selagi referral kita belum buat pembelian rm25, duit akan tetap ada di pending.

  2. Saya dh ada rm35 tapi napa x leh withdraw…die kata “the requested amount exceeds your available balance”

    1. @KhairulVlog bang kalau sye punya dia RM400 dkt tulisan lifetime earnings,cane nak masukkn dlm bank?

    2. Kalau 0 mmg kena tunggu dulu. Sbb hanya amaun kat available je yg boleh cash out….

  3. Nk tnye saya baru je download and klau dlm ACC shopback Kita kosong and Kita terus share link untuk dptkan rm5 tu bole dpt ke duit tu

  4. bang canna nak cari code kita sendiri untuk share dengan orang lain supaya orang lain dapat guna , saya taktahu code saya dekat mana 😫

  5. Bang nk tnya ,Mcm mne nk guna code kwn Kita eh untuk nk dpt kan duit rm 5 ringgit πŸ™ƒ.

  6. aslm hi , bang mcm mana nak guna code orang lain ?…. lepas dah copy code tu , code tu nak letak kat mana ?πŸ˜‚

  7. Assalamualaikum saya nk tnya..sy first time pakai apps shopback ni and masih clueless.. shopback ni akan track purchase order kita setelah dua hari ke mcm mne ya.. sbb sy baru je beli brg dlm shopback dan purchase item di shopee.. tapi takde sebarang information pun..

  8. saya tengok org yg beli brg dlm shopback dan purchase item di shopee ni trus je dpt Cashback masuk ke acc shopback.. tapi bila saya buat takde apa2 pun information atau Cashback yg masuk.. mcm mne ye? boleh bantu?

  9. asalam bang nak tanya , kalau dah login lepastu nak isi referral code tu mcm mne

    1. @Moja Nor Sufinah selepas belanja Rm25 kat mana mana shop dlm tu (Shopee, Lazada etc) baru RM5 akan masuk.

    2. @Moja Nor Sufinah takpe. Nnt bila ada masa beli pulak. Jangan sbb ShopBack nk beli lagi. Beli bila masa yg nak beli. Cukup Rm25, nnt dpt la…

  10. Bang kalau dekat shoppe tu saya searh apa apa sama je dapat shop back tu kan bang…

Comments are closed.