6 Cara Anak Muda BUAT DUIT! Feat. Dr Adam Zubir

Buat Duit Irfan Khairi
Spread the love

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Kali ini bukan saya sorang, tapi berdua dengan YouTuber Dr Adam Zubir kami kongsikan cara bagaimana anak muda boleh buat duit. Siapa anak muda di sini baik mengaku? (atau jiwa muda pun boleh mengaku juga!)

Dan jangan lupa subscribe to channel @Dr. Adam Zubir untuk lebih banyak tip-tip kewangan!

32 thoughts on “6 Cara Anak Muda BUAT DUIT! Feat. Dr Adam Zubir

  1. inshallah , saya masih ada semangat nak capai impian saya yang hampir terkubur satu masa dulu .

  2. “janji jiwa muda” kata-kata ayat bapa saya kepada mak saya 🤣
    btw nice collab!

  3. Terima kasih atas tips2 yg berharga ni. Saya mungkin tidak sambung belajar tetapi saya telah memulakan perniagaan perkhidmatan sebagai seorang penterjemah bebas pada waktu ini walaupun masih tidak nampak hasil pada ketika ini. saya masih dianggap kategori orang muda dan mendapat inspirasi daripada video abang irfan dan juga abang zubir. Insyaallah saya akan laburkan duit saya lagi bukan hanya untuk menambahkan wang malah melabur dekat ilmu. Maybe belajar copywriter insyaallah.

  4. Usia muda tu dlm lingkungan umur berape … Sy umur 18 thn tgh belajar pasal ikan laga sbb nk buat business

  5. setuju selepas capai jutawan cash reserved di usia 30an, yg next nya adalah Kaya Jiwa terutama kesihatan

    teruskan berkarya brother.life is limitless

  6. First thing yg kena betulkn sebenarnya mind set.Saya selalu fikir,’kne perfect dulu..kne perfect dulu’..tapi bende ni tak elok lah untuk diri..sbb saya perasan saya selalu down disebbkn mindset ni.Doakan saya dapat jumpa niche yg sesuai utk saya dan dapat buat pendapatan sendiri. 😀

  7. Salam, Saya student uitm ingin menjemput Tuan irfan khairi dan rakan bagi talk kepada pelajar secara online, boleh saya dapatkan email untuk berhubung?

  8. Terima kasih atas tips yg berharga ni .. doakan semoga sy berjaya dunia dan akhirat

  9. Salam Enc Irfan. Lama tak bersua. Ingin saya Ucapkan Selamat Hari Raya se keluarga di mana berada. 😃

  10. Ada tips x bang utk yg dah berkeluarga, sidejob dalam masa yg sama utk balance masa dgn anak2 isteri? Skrg mmg tgh buat, cuma masa dgn family tu tersemput2 juga

  11. Sya suka video abg.. doakn sya berjaya.. Aminnn 🥰🥰🥰

  12. Berkat belajar ilmu sales & marketing pada usia 19 tahun. Saya buka bisnes kecil-kecilan jual barang sunnah seperti tudung dan sejadah pada bulan Mac lepas. Alhamdulilah, result perniagaan saya sangat memuaskan.

    Doa saya supaya perniagaan saya dapat dikembangkan lagi untuk berapa tahun ke hadapan.

  13. “get a job” is the most truthfull advice to the youngster that want to make money

Comments are closed.