(1 mukasurat RM201) Kerja Freelance dari rumah Baca teks (Buat Duit Online 2022)

Buat Duit Irfan Khairi
Spread the love

Rahsia Buat Duit Dari Rumah Jana RM245000 Klik Disini

Cara Kerani Buat Duit Online Buat RM300 Sehari Klik Disini

Surirumah Terkejut Dapat RM30K Selepas Buat Ini

Dapat RM400 Sehari Tengok Video Di Youtube Download Disini

 

Saya nak kongsikan 1 Kerja Freelance , kerja membaca dan buat voice over dari rumah

Cara #1 buat duit online
Ebook PERCUMA buat duit online
πŸ‘‰

Telegram Channel untuk info buat duit online
πŸ‘‰

Register Jadi Freelance di Fiverr
πŸ‘‰

Tutorial penuh register untuk jadi Freelancer di Fiverr
πŸ‘‰

KLIK link ini untuk belajar 3 Langkah buat RM1,000 sehari
πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰

Dapatkan Canva PERCUMA / FREE disini
πŸ‘‰

Sila tonton video hingga habis supaya tak tersilap langkah dan tak dapat jana apa-apa pendapatan online.

Subscribe channel untuk belajar lagi cara buat duit online dan TAK TERLEPAS setiap video terbaru saya:πŸ‘‰ πŸ‘‰

Video kali ni nak share cara buat duit di YouTube dengan cara yang mudah. Yang penting konsisten dan jangan putus asa! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Get FREE Online video editor: πŸŽ₯
(Get 25% OFF on all paid plans using this code: STUDENTCODE25)

Dapatkan PERCUMA online video editor yang saya gunakan: πŸŽ₯
(Diskaun 25% untuk plan berbayar jika gunakan code ini: STUDENTCODE25)

Belajar jana pendapatan dengan website percuma: πŸ’²πŸ’²πŸ’²

Taip nama dapat duit : βŒ¨οΈπŸ’²

Lagi video Tonton video dapat duit: πŸŽ₯

Terima kasih kerana sudi menonton video ini
Jangan lupa untuk LIKE dan SUBSCRIBE kerana apa yang anda lakukan ini begitu berharga
Semoga anda dirahmati

DISCLAIMER:
I am not a FInancial Expert. This video is for educational purposes only. There is no guarantee that you will earn any money using the techniques and ideas mentioned in this video today. This is in no way intended to be financial advice. Your level of success in attaining the results claimed in this video will require hard-work, experience, and knowledge. We have taken reasonable steps to ensure that the information on this video is accurate, but we cannot represent that the website(s) mentioned in this video are free from errors. You expressly agree not to rely upon any information contained in this video.

19 thoughts on “(1 mukasurat RM201) Kerja Freelance dari rumah Baca teks (Buat Duit Online 2022)

  1. saya nak tanya..
    1.bile buat voice over ni kena hntar suara yg kite record tu aje lah ye.?
    2.boleh ke kita buat banyak2 job dlam 1 acc di fiver.?

    1. Hi. Thanks for asking
      1. Yes. Ikut script yg diberi pada kita.hantar voice je. Kalau video tu dah job lain
      2. Boleh. 1 account boleh buat banyak gig. 1 Jenis job buat lebih dari 1 gig pun boleh
      Contoh: writer
      Gig 1: ebook writer
      Gig 2: sales letter writer
      Gig 3: resume writer

  2. buat benda nie kita kena register ka beli produk dia utk jana pendapatan.boleh tuan tujuk cara mcm mana saya amat berminat sekali πŸ˜‰πŸ˜‰

  3. kita nak buat kerja tu kita perlu bayar dahulu ka..saya belum paham tolong perjelaskan tuan pada saya

  4. Hello, our company would like to cooperate with you for video promotion, how can I contact you.

  5. kalau buat typing tu mmg die yg bg semua details then kita copy je ke mcm mne? lg satu mmg kena pakai laptop je ya? handphone boleh ke?

Comments are closed.